Tek başına okul bahçesinde bir müdür!

TAKİP ET

Covid-19 virüs salgını nedeniyle ilan edilen dört günlük sokağa çıkma yasağına rağmen tüm yurtta coşkuyla kutlananan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı duygulandıran anlara sahne oluyor. Virüs salgını  nedeniyle  meydanlar boş kalsada, insanlar evde kalarak  23 Nisan çoşkusunu yaşıyor.

UMUTCAN ÖREN / HABER MERKEZİ

Sabahın ilk saatlerinden itibaren yapılan sembolik resmi törenlerden sonra yurttaşlar evlerinin balkonlarından ve camlarından şarkılar, marşlar söyleyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği ve TBMM açılışının 100. Yılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında tüm yurttan gelen görüntüler ise duygulu anların yaşandığını gözler önüne seriyor.
 
TEK BAŞINA AMA MİLYONLAR ONUNLA
 Ankara Çankaya Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu bahçesinde de sabah saatlerinde duygu dolu anlar yaşandı. Okul müdürü, sokağa çıkma yasağı ve salgın nedeniyle bayramını kutlayamayan öğrencilerine büyük bir sürpriz yaptı.  Elindeki Türk Bayrağı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 100. Yıl Marşı eşliğinde okul bahçesinde 23 Nisan'ı tek başına kutlayan okul müdürünün videosu, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Vatandaşlar, evlerinin balkonundan tanıklık ettiği bu yalnız kutlamayı video ile ölümsüzleştirdi. Müdür ve öğretmenlerini gören çocuklar marşa eşlik ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. 
 
23 NİSAN 100'ÜNCÜ YIL MARŞI
“Gözlerimde ışık gibi
Bağımsızlık hediyesi
Uyandırır bir bayrama
Bu dünyada bir tek bizi
Gurur bizim, inanç bizim
Yarınlar bizim sen buna inan
Atamızdan armağan
Yüzyıllar yaşa 23 Nisan
Kanatlanan kuşlar gibi
Sonsuz mavi gökler gibi
Selam gönder tüm dünyaya
Dalgalanan bayrağım gibi
Gurur bizim, sevinç bizim
Yarınlar bizim sen buna inan
Atamızdan armağan
Yüzyıllar yaşa 23 Nisan”
 
 

okul müdürü 23 nisan bayrak kutlama haber