Tebliğciler kahveye gitti. Kağıt oynayıp, nargile içen vatandaşlar kafalarını bile çevirmedi

TAKİP ET

Tebliğciler yine ortaya çıktı. Kahvehaneye giden tebliğcilerin videosu dikkat çekti. Kağıt oynayıp, nargile içen vatandaşların tebliğciler konuştuğu sırada kafalarını bile çevirmediği görüldü.

Metrobüs, kırathane, kokoreççi ve pavyon gibi yerlere giden tebliğcilerin videoları sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmişti.

Tebliğciler, uzun bir sürenin ardından yeniden ortaya çıktı. Tebliğciler bu defa kahvehaneye gitti.

Hayırların Fethi Derneği "HAYFED" üyeleri şahıslar, kağıt oynayıp, nargile içen vatandaşların bulunduğu kahvehaneden görüntüler paylaştı. Tebliğciler o anları "Topçuyu, Popçuyu Seviyorsun Ya Allâh'ı?" ifadeleriyle yayınladı.

HAYFED üyeleri, videoya yazdıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bizler HAYFED ailesi olarak İslamiyet'in muhafazası için, İslam nurunun, Cennet vatan güzel ülkemizde kaybolmaması niyetiyle topluma, Rabbimizi tanıttırmak , İslamiyet'i anlatmak, Rabbimize olan kulluk vazifesini, Rabbimizin emir ve yasaklarını hatırlatmak anlatmak faaliyet çalışmaları yapmaktayız. Günahlardan sakınan ve sünnet-i saniyeyi yaşayan bir toplum inşa etmek gayreti içerisindeyiz."

PAVYONDA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Ankara'daki bir pavyonda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Görüntülerde sarıklı ve cübbeli 5 kişinin pavyonda oturduğu görülüyordu.

Tebliğ için giden kişilerin arasından birisi mikrofonu eline alarak uyarılarda bulunuyordu.

Pavyonda oturan cübbeli sarıklı kişiler gündeme oturdu, o anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Tebliğciler tebliğ