Tarkan'ın Geççek şarkısını Demet Akalın beğenmedi: "Salak değiliz..."

TAKİP ET

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek, Türkiye'de gündeme oturdu. Şarkının sözlerinin politik olduğu iddiası sosyal medyayı ikiye böldü. Şarkıcı Demet Akalın ise Tarkan'ın şarkısını beğenmediğini söyledi.

Türkiye'nin yeni gündemi Tarkan'ın Geççek şarkısı oldu. Gündemin en çok konuşulan konusu olan Geççek şarkısı sosyal medyayı ikiye böldü.

Şarkının sözlerinin politik olduğu iddia edilirken bazı kullanıcılar şarkının marş gibi olduğunu söyledi. Bazı kişiler ise şarkıyı beğenmediğini açıkladı. Demet Akalın da Geççek'i beğenmeyenler arasında yer aldı.

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek sosyal medyada gündeme oturdu! Tarkan Geççek sözleri


Akalın daha şarkı gelmeden "Biri üstümüze inci tanemi atsın" dedi bu yoruma fenomen takipçisi "Akşam 9'dan sonra neler atarlar üstümüze" yanıtını verdi. Şarkıyı dinleyen Demet Akalın ardından kendini tutamadı ve "Oh oh zil takıp ne ya" diyerek Geççek'i beğenmediğini ima etti.

"SALAK DEĞİLİZ"
Akalın'a "Şarkının sözlerini iyi dinlerseniz ne demek istediğini de anlardınız Demet Hanım. Mesajlar önemli. Her zaman çiçekten böcekten anlatmak zorunda değil şarkılar" yanıtı geldi.

Akalın ise kendini tutamadı ve "Muhakkak salak değiliz evladım anladım ama ikinciye dinler miyim asla" dedi.

tarkan demet akalın şarkı geççek