Tarkan'dan Sezen Aksu'ya destek açıklaması: Saygısızlık ve ayıp tarihe yazılacak

TAKİP ET

Megastar Tarkan, "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki sözler nedeniyle hedef gösterilen Sezen Aksu'ya destek verdi. Aksu ile fotoğrafını paylaşan Tarkan, "Yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiç bir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır" dedi.

Sanatçı Sezen Aksu, Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısında söylediği "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri nedeniyle hedef gösterilmişti. Aksu'ya Megastar Tarkan'dan da destek geldi.

Megastar, ünlü sanatçıyla baş başa tatil yaptığı anlardan fotoğraf paylaşarak, Aksu'nun linç hedef gösterilmesine sert çıktı.

"AYIP HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK"
Tarkan, şu ifadeleri kullandı:
"Sezen Aksu şarkıları ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir. Candır, canımızdır o. Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiç bir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır. Bugünün tbt'si de Sezen'le yıllar önce gittiğimiz Tayland tatilinde, herkesi ekip baş başa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun"

 

Nihat Hatipoğlu'ndan Sezen Aksu çıkışı! Sosyal medyadan yanıt verdi

tarkan sezen aksu şahane bir şey yaşamak