Tarkan, Almanya'da oy kullandı: "Vatana, millete hayırlı olsun"

TAKİP ET

Almanya'da yaşayan Megastar Tarkan, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için oy kullandı. Tarkan, "Ben oyumu verdim. Vatana millete hayırlı olsun" dedi.

Türkiye'deki koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte, birkaç sene önce Almanya'ya taşınan ve orada yaşamını sürdüren Megastar lakaplı Tarkan, yurt dışında oy kullanma işlemlerinin başlamasıyla birlikte harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak oylama kapsamında oy kullanan Tarkan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Oy verme anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Tarkan, takipçilerine de oy vermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Dünya çapında duyuran Tarkan, oy kullanımının ardından sıraya giren hayranlarıyla tek tek ilgilendi ve fotoğraf çektirdi. 9 Mayıs'ta sona erecek olan oy kullanma işlemi, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı 3 milyon 416 bin 98 seçmen için 73 ülkede ve 156 yerde yurt dışı temsilciliğinde gerçekleştiriliyor.

Yurt dışında yaşayan birçok ünlü isim de oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Londra'da çocuklarının eğitimi için yaşayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, geçtiğimiz günlerde oy kullandı. Benzer şekilde, İngiltere'de yaşayan Işıl Reçber de oy kullanma işlemini tamamladı.

Tarkan Almanya