Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: "180 bin lira maaş almıyorum, 62 bin 500 lira alıyorum!"

TAKİP ET

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, aldığı maaş ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. 180 bin lira maaş aldığının yalan olduğunu söyleyen Poyraz, huzur haklarıyla birlikte 62 bin 500 lira maaş aldığını söyledi.

Türkiye'de artan gıda fiyatları ve fahiş ücretler gündeme otururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi marketleri sayısının artırılacağını belirterek "Türkiye genelinde 1000 kadar bu tür market yapılması talimatını verdik. Vatandaşımızın ucuz ve kaliteli alışverişini temin edeceğiz" demişti.

"180 BİN LİRA ALMIYORUM, 62 BİN LİRA ALIYORUM"
Tarım Kredi marketlerinin sayılarının artması için çalışma başlatılırken, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ın 180 bin lira maaş aldığı öne sürülmüştü. Poyraz, aldığı maaş hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

Türkiye gazetesine konuşan Poyraz, görev yaptığı şirketleri ve nereden huzur hakkı aldığını gösteren tabloyu paylaştı. Fahrettin Poyraz, kanunlar uyarınca yönetim kurulu başkanı olduğu şirketlerin yalnızca birinden Gübretaş'tan 12 bin lira aldığını, ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri Personeli Sosyal yardım Vakfı'ndan da 5 bin 750 lira huzur hakkı aldığını açıkladı.

180 bin lira maaş iddialarını yalanlayan Poyraz bu rakamın 4'te biri kadar maaş aldığını söyledi. Türkiye gazetesi çalışanı Fuat Uğur, bu açıklamalarda sonra Poyraz'ın huzur haklarıyla birlikte yaklaşık 62.500 TL maaş aldığını yazdı.

tarım kredi kooperatifi fahrettin poyraz maaş