Tanju Özcan CHP'den ihraç mı ediliyor? Üst üste açıklamalar...

TAKİP ET

YouTube programında kadınlara yönelik söylediği sözlerle tepki çeken Tanju Özcan hakkında üst üste açıklamalar geldi. CHP'den yapılan "Durumunu MYK toplantımızda değerlendireceğiz' açıklamasına Tanju Özcan yanıt verdi.

YouTube'de katıldığı bir programda kadınlara yönelik sözleriyle tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında partisi CHP’den açıklama geldi. Özcan ise CHP'nin açıklamasına yanıt verdi.

TANJU ÖZCAN İHRAÇ MI EDİLİYOR?
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan hakkında, “Bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de özür dilemiştir. Sayın Özcan’ın durumunu MYK toplantımızda değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Öztrak’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Tanju Özcan, “Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve FETÖ’cülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir" dedi.

NE OLMUŞTU?
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçen günlerde konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınladığı Gör Beni adlı programda, çocuğu olmadığını ve kendisine yardım etmesini isteyen bir kadınla arasında geçen diyaloğu anlatmıştı. Özcan’ın anı olarak anlattığı diyalog vatandaşlar tarafından sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.

Özcan, meclis toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada kadınlardan özür dileyerek; “Açığımızı arıyorlar. Bizim de orada anlatmamamız gereken bir anımızı anlattık. Bazen siyasetçi çok konuşurken ağzından anlatmaması gereken bir şeyi anlatır ya o benim samimiyetimden. O program magazin ağırlıklı bir program ama benim gibi tecrübeli bir siyasetçinin böyle bir anıyı orada anlatmaması gerekiyordu" dedi.

tanju özcan chp faik öztrak bolu ihraç myk kılıçdaroğlu