Taksi şoföründen alkışlanacak hareket

TAKİP ET

Covid-19 salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan ve üstün bir başarı sergileyen sağlık emekçileri toplumun bütün kesimleri tarafından takdir edilmeye devam ediyor. Salgının başlamasından kısa bir süre sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısıyla sağlık çalışanları için balkonlardan alkışlama çağrısı yapılmış ve büyük bir destek almıştı. Benzer bir olay geçtiğimiz akşam İstanbul'da yaşandı.

UMUTCAN ÖREN / HABER MERKEZİ
 
Sağlık çalışanlarının üstün gayreti toplumda destek görmeye devam ediyor. İstanbul'da görev yapan bir sağlık çalışanı nöbet çıkışı bindiği takside yaşadığı olayı sosyal medya hesabından paylaşmasıyla yüzlerce beğeni aldı. Sağlık çalışanı Neslihan H. Kadıköy'den bindiği taksiden Göztepe'de indiği sırada taksi şöförünün kendisinden sağlık çalışanı olması dolayısıyla ücret almadığını takipçileriyle paylaştı.
   
“İYİ KALPLİ HERKESİN MİSLİYLE KAZANMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”
 
Sağlık çalışanı Neslihan H. 27 Mart akşamı bindiği takside yaşadıklarını sosyal medya hesabı Twitter'da takipçileriyle paylaştı: “Bugün Kadıköy’den Göztepe’ye taksiyle bizi bırakan ve sağlık çalışanı olduğumuzu anladığı için ısrarla taksi ücretini almayan 34 TFD 41 plakalı taksi şöförüne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Maddi olarak ihtiyacımız olmadığı halde çok mutlu olduk. Kendi gelir kapılarını daraltmalarını da asla istemeyiz, iyi kalpli herkesin misliyle kazanmasını temenni ediyoruz.”
 
Neslihan H.tarafından yapılan bu paylaşım yüzlerce beğeni ve paylaşım alırken vatandaşlardan da büyük takdir aldı. Paylaşımı gören Yeni Nesil Taksiciler Kooperatifi Başkan Yardımcısı ve İstanbul Taksi Dolmuş Ulaşım Hizmetleri Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Dalcı'da yorum yaparak müjdeli bir haber verdi:
 
“SAĞLIKÇILARA ÜCRETSİZ TAKSİ HİZMETİ YAKINDA...”
 
“Taksi esnafı olarak hep şunu savunduk her meslekte olduğu gibi bizdede kötü niyetliler olabilir ama , genellemeye karşıyız, burdaki örnekte olduğu gibi Sağlık Çalışanları Baştacıdır. Ücretsiz hizmet valilik izni ile yakında tüm hastanelerde olacak. Sağlık çalışanlarına duyurulur.”

   

sağlık çalışanı taksici haber ücretsiz