Takipçisi Akalın'a "kebapçı" ile vurdu!

TAKİP ET

Sosyal medya hesabından yaptığı payaşımla, Ramazan ayında televizyon canlı yayınında su içinlere tepki gösteren Demet Akalın'a, takipçisinden cevap geldi.

Sosyal medyadan yayınladığı mesajla oruçlu olduğunu vurgulayıp, televizyon canlı yayınında su içen insanlara tepki gösteren şarkıcı Demet Akalın "Ramazan ya, tutmasan da saygı" yorumunda bulundu.

Akalın'ın paylaşımına cevap veren bir takipçisi ise ''Senin oruç tutman kimseye sorumluluk yüklemez. Su da içer yemek de yer. İnsanlar açlıktan intihar ederken sen çocuğuna minibüs satın alan insansın. Duyarlıymış gibi yapma komik oluyorsun.' diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın bu yanıt üzerine, "Sen iyi okumamışın! İçebilir ama ben başkasının canlı yayındayken konuk oluyorsa içilmez bu görgü kuralı değil tabi ki inanç... Konuyu minibüse getirmen senin komikliğin!" yazarken, takipçisinden Akalın'a son bir cevap daha geldi.

"EVE KEBAPÇI ÇAĞIRMAN..."
Akalın takipçisinin  "Peki insanlar karantinadan çıkamazken, eve ekmek götüremezken senin kebapçıyı eve çağırmanı ve bunun reklamını yapmanı ne yapıcaz? Hani saygı!" sözlerine herhangi bir cevap vermedi.


demet akalın demet akalın kebapçı demet akalın sözleri demet akalın minibüs demet akalın türkan twitter kavga kebapçı sosyal medya