Tahsin Hasoğlu Dünya Kupası'ndaki maçları anlatan spikerleri bu video ile tiye aldı

TAKİP ET

Dünya Kupası'ndaki hatalı yorumları ve heyecansızlıklarıyla dikkat çeken spikerleri böyle tiye aldı. Maçları fazla fazla uzatan hakemleri de unutmadı.

Güncel konular ve spor dünyası ile ilgili skeçleri ile sosyal medyada ilgiyle izlenen Komedyen Tahsin Hasoğlu, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yaptıkları hatalı yorumlarla eleştirilen spikerleri paylaştığı video ile tiye aldı.

Fifa'nın en büyük organizasyonu olan ve 4 yılda bir yapılan Dünya Kupası'nda, donuk anlatımları ve sık sık yaptıkları hatalarla dikkat çeken spikerler Hasoğlu'nun videoda paylaştığı şu sözlerle eleştirildi;

"Jimenez'den Jimenez'e, şu kim? şu kim? Ondan yine Jimenez'e, Jimenez bugün çok etkili"

"KİM O"

Oyncuları tanımayan spikerlerin yaptıkları anlatım hatalarını özellikle vurgulayan Hasoğlu, uzatma dakikalarıyla tepki çeken hakemleri de unutmadı;

"Notlarıma baktığımda yüzde 78'e yüzde 21, yüzde 21 kim Vatan Partisi'mi?

Maçın böyle bitmesi durumunda iki takım da iki maç yapmış olacak.

Müthiş bir maç top bir o kalede bir bu kalede. Uzatma mı? Bitti mi ki ne oldu? 3, 5 , 7 10, 10, oynayın ya, ne olacak? bizden sonra boş değil mi? 12, 1 boş. ne gerek var ter atıyoruz ya."

PORTEKİZ-URUGUAY MAÇINDA YAPILAN SPİKER HATALARI

Portekiz ve Uruguay arasında oynanan maçta TRT spikeri Cüneyt Ersan yaptığı hatalı yorumalarla sosyal medyaya eleştirilerin hedefi olmuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

 

tahsin hasoğlu dünya kupası spiker hakem uzatma