Survivor yarışmacısı Meryem Kasap nişanlandı, son halini görenler tanıyamadı

TAKİP ET

Survivor yarışmasıyla ünlenen eski atlet Meryem Kasap nişanlandı. Kasap'ın nişan törenindeki fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Meryem Kasap'ın son halini görenler tanıyamadı.

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasıyla ünlenen ve sakatlığı nedeniyle yarışmadan elenen Meryem Kasap, sevgilisi Yunus Emre Bal ile nişanlandı.

Eski milli atlet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Meryem Kasap'ın son halini görenler tanıyamadı.



MERYEM KASAP KİMDİR?
Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde üç çocuktan en küçüğü olarak Trabzon'da dünyaya geldi. İlkokulda okurken üç yıl tiyatroyla ilgilendi, sporla tanışması ise lise yıllarında oldu. Lise takımında iki yıl hentbol oynadım, daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı, 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığı bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldı ve 400 metre branşına geçti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazanan Meryem Kasap, eğitim ve spor hayatını birlikte yürüttü. 400 metrede bir yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğu'na ulaştı ve Milli Takım'a seçildi. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda ülkemize madalya getirdi. Bu süreçte lisans öğrenimimi de tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının sekiz yılı Milli Takım sporcusu olarak geçti.

survivor meryem meryem kasap son hali nişan