Survivor'un ilk sezonunda yarışan Kemal Pekser'den yıllar sonra itiraf etti: "Adayı silahlı adamlar bastı"

TAKİP ET

Survivor'un 2005 yılındaki ilk sezonunda yarışan Kemal Pekser, yıllar sonra itirafta bulundu. Pekser, Palau Cumhuriyeti'nde çekilen yarışma sırasında adayı silahlı adamların bastığını söyledi.

Türkiye'deki Survivor serisinin ilk yarışması, "Survivor Türkiye: Büyük Macera" yarışmasıyla tanınan oyuncu Kemal Pekser, adada yaşadıkları bir olayı yıllar sonra itiraf etti.

Pekser, 2005 yılında yayınlanan ve Palau Cumhuriyeti'nde çekilen yarışma sırasında adayı silahlı adamların bastığını söyledi.

Sabah'tan Berna Çağlarer'e konuşan Pekser, "O zaman ülkenin ilk yarışması olduğu için böyle Ünlüler, Gönüllüler yoktu. Normal vatandaş olarak başvurmuştum" dedi.

"SİLAHLI ADAMLAR BASMIŞTI BAYAĞI KORKMUŞTUK"
Pekser, "Survivor'ı ilk deneyimleyenlerden biri olarak Kemal Pekser, Survivor 2022'ye nasıl bakıyor? Unutamadığınız bir anınızı bizimle paylaşır mısınız?" sorusuna şu itirafla yanıt verdi:

"Bence çok şanslılar çok iyi bir prodüksiyon ve yarışmacıları önemseyen bir ekip var orada. Bizim o şekil bir şansımız yoktu çok. Olay atlattık hatta bir keresinde adayı silahlı adamlar basmıştı baya bir korkmuştuk. Bizim barınaklarımız falan yoktu biz kendimiz yapmıştık her şeyi. Üstümüze örtecek battaniye bile yoktu. 40 gün yerde kumda yatmış, tansiyonlarımız yerine gelsin diye denizden tuzlu su içmiştik"

survivor kemal pekser yarışma silah tv8 acun ılıcalı