Survivor Turbo Turabi, Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor: Yapacağı yarışmada küfür ve kavga dahil her şey serbest!

TAKİP ET

Survivor yarışmasıyla ünlenen ve üst üste iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor. Yarışma yapacağını açıklayan Turabi, küfür ve kavga dahil her şeyin serbest olacağını söyledi.

Survivor'ın 2014-2015 sezonlarında yarışan ve iki sene üst üste şampiyon olan Turabi Çamkıran'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Turbo Turabi lakabıyla tanınan Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor.

Turabi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile kendi yarışmasını yapacağını duyurdu.

Son olarak The Challenge: War of the Worlds'de şampiyon olan Turabi, 10 milyon dolar daha kazandıktan sonra yarışmayı yapacağını ve kavga, küfür dahil her şeyin serbest olacağını söyledi.

"HER ŞEY SERBEST, ÖDÜL 10 MİLYON LİRA"

Turabi Çamkıran, şu ifadeleri kullandı:

"Yarışlardan 10 milyon dolar daha kazanıp kendi yarışmamı yapıcam. Kavga, gürültü, küfür, kıyamet her şey serbest olacak. Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçip, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek.

Yarışmanın ödülü 10 milyon TL olacak. İsteyen bütün Survivor şampiyonları onur konuğu olacak yarışmanın. Şampiyonlardan isteyen olursa da yarışmanın yorumcuları olacak. Şampiyonların yorumcu olması kadar güzel bir şey daha olamaz. Zaten anca şampiyon olmuş kişiler nasıl şampiyon olunacağını anlatabilir."

"NETFLİX'TEN HENÜZ YANIT GELMEDİ"

Netflix'ten henüz yanıt gelmediğini anlatan fenomen isim "Şu an yarışmaya kimlerin katılmak için mesaj attığını söylesem ortalık yıkılır. Netflix'ten de ses yok. Heralde kredi çekmek için bankalara gidebilirim. Tahmin ettiğimden de erken olabilir bu iş." ifadelerini kullandı.

Turabi Çamkıran Turbo Turabi Turabi Acun Ilıcalı yarışma