Survivor Turabi'den, kendisini eleştiren Survivor Panaroma'nın sunucularına ağır küfürler

TAKİP ET

Survivor Turabi'nin magazin dünyasını karıştıran çıkışlarına bir yenisi daha eklendi. Turabi, kendisini eleştiren Survivor Panaroma yorumcularına küfür etti. Acun Ilıcalı'nın konudan rahatsız olduğu ve hukuki işlemlerin başlatılması talimatı verdiği ileri sürüldü.

Survivor Turabi tanınmasına yardımcı olan program ve yorumcularını hedef alan açıklamalar yapmaya devam ediyor. Turabi, kendisini eleştiren Survivor Panaroma programı yorumcularına sosyal medya hesabından hakaret etti.

Turabi'nin sık sık kendilerini eleştiren çıkışlar yapmasından haberdar olduğu öğrenilen Acun Ilıcalı'nın şirket avukatlarına "Yasal süreci başlatın" talimatı verdiği öne sürüldü. Eğer, Ilıcalı fikrini değiştirmezse Turabi Çamkıran hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Hakaret" ten suç duyurusunda bulunulacak. 

NOKTALI HAKARET!
Turabi Çamkıran, ''Ulan teneke yorumcular!'' sözleriyle başladığı paylaşımını, ''Sizin oyununuz da bitireceğim. Hodri meydan!'' cümleleriyle sonlandırdı.

Bir sonraki paylaşımında da küfürlü ifadeler kullanan Survivor şampiyonu, ''Sizinle ilgili çok sağlam planlarım var. 'İtin hatrı yoksa, sahibinin hatrı var!' devri kapanmıştır'' diyerek, Panorama yorumcularına gözdağı verdi.

Turabi son paylaşımında ise hakaretlerini ağırlaştırdı. İşte o sözler:

"Bi tane çok BÜYÜK bir G*T vardı! 3 sene emek verdiğim, 2 tanesini rekorlarla kazandığım, birini sakatlıktan dolayı kazanamadığım bir yarışmanın, hiç emeği olmadan hadsizce Y*şak Y*şak yorum yapan birisi. Bi de beni benim emek verdiğim kanalımda tehtid etmişti. L*N G*T. Bi da…"

Survivor All Star 2022'ye katılacağı konuşulan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde ABD'nin en prestijli güreş şirketi WWE ile anlaştığını duyurmuştu.

turabi acun turabi son açıklamalar turabi survi turabi küfür