Survivor Nisa'dan Barış hakkında şok itiraflar: Gözyaşları içinde anlattı!

TAKİP ET

Survivor 2020'den sonra yarışmadan arkadaşı olan Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star'ın son bölümünde şok itiraflarda bulundu. Bölükbaşı, Yağcı hakkında konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Özel hayatın ifşa edilmesi ise dikkat çekti.

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de Gönüllüler takımında mücadele eden Nisa Bölükbaşı, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Survivor 2020'nin ardından Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, Yağcı ile ilgili açıklamalar yaptı.

"EN KÖTÜ 1 SENESİNİ GEÇİRDİM"
Yarışmada verdiği röportajda, Barış Murat Yağcı'yı ima eden Nisa Bölükbaşı, hayatının en kötü 1 senesini geçirdiğini söyleyip, annesi ile olan Çekçe konuşmalarını bile eski sevgilisinin tercüme edip okuduğunu iddia etti.

Eski sevgilisini kasteden Nisa, "Benim yaşadığımı kimse bilemez, bana kimse de laf edemez.. Hayatımın en kötü bir senesini geçirdim onun yüzünden... Çünkü telefonlarımı falan da karıştırıyordu. Şifremi değiştirip yine karıştırıyordu. Annemle olan konuşmalar Çekce, onları bile tercüme edip bakıyordu" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

survivor nisa barış nisa bölükbaşı barış murat yağcı survivor nisa acun ılıcalı