Survivor Nagihan'ın son hali! Nagihan Karadere tanınmaz hale geldi

TAKİP ET

Survivor yarışmasında 2016 ve 2018 yıllarında mücadele eden Nagihan Karadere, estetikli haliyle sık sık magazin gündemine gelen 36 yaşındaki Karadere'nin son hali tanınmıyor. Saçlarını pembe yapan Karadere, sosyal medyada gündem oldu.

'Survivor'a damga vuran Nagihan Karadere, değişimi ile dikkat çekiyor. Karadere, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası adeta bambaşka birine dönüştü.

Dudaklarını, göğüslerini ve son olarak burnunu yaptıran Survivor Nagihan, şimdi de saçlarını pembe yaptı. Karadere, yeni imajıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Şimdilerde 'Survivor 2022 All Star' yarışmasına hazırlandığı konuşulan Nagihan Karadere'nin son görüntüsü takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU
Exxen'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına konuk olan Survivor Nagihan Karadere, yayında yaptığı itiraflarla uzun süre konuşulmuştu.

Daha önce bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla cinsel anlamda çok iyi anlaştığını söyleyen Karadere, "Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla cinsel anlamda yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi. Yaşadığı her ilişkide, ten uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" demişti.

Karadere, boşandıktan sona eski erkek arkadaşının bir kez daha kendisine geldiğini ve bu sefer kabul ettiğini söylemişti.

 

survivor survivor nagihan nagihan karadere nagihan estetik cinsel ilişki