Survivor Mert Öcal, Sude Burcu'ya doğum gününde evlilik teklifi etti

TAKİP ET

Survivor All Star yarışması sırasında aşk yaşamaya başlayan Mert Öcal ve Sude Burcu, evlilik yolunda ilk adımı attı. Öcal, doğum gününde Burcu'ya evlenme teklifi etti.

Son olarak Survivor 2022: All Star'ın kadrosunda yer alan oyuncu Mert Öcal, gönüllüler takımında mücadele eden Sude Burcu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Yarışma esnasında aşk yaşadıkları iddia edilen ikili, adadan elendikten sonra kavuşmuş ve aşklarını ilan etmişlerdi. Survivor Mert sevgilisi Sude Burcu'ya doğum gününde evlilik teklifinde bulundu.

"Umarım bundan sonraki hayatını benimle geçirir" diyen Mert Öcal'ın yüzüğü çıkardığı anlarda Sude Burcu bir hayli şaşırdı. Arkadaşlarının alkışları içinde teklifi kabul eden Survivor Sude "Evet evet evet" diyerek yanıtladı.

ALDATMA İDDİALARINA SESSİZ KALDILAR

Yarışma sırasında Sude Burcu ile yakınlaşan Mert Öcal o dönem aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti. Nisa Bölükbaşı yarışmada Sude Burcu'ya "Sen ikinci kadınsın. Mert dışarıda benim arkadaşım Makbule ile birlikte!" diyerek tepki göstermişti. Ancak ikili bu iddialara sessiz kaldı.

Survivor Mert Öcal Sude Burcu