Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kim? İsmail Balaban nişanlısından ayrıldı mı

TAKİP ET

Survivor yarışmasıcı İsmail Balaban'ın nişanlısının kendisini terk ettiği. Balaban'ın yarışmada olduğu sürede gerçekleşen tek taraflı ayrılıktan Balaban'ın haberinin olmadığı öne sürüldü. İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir?

Survivor yarışmasıcısı İsmail Balaban'ın nişanlısı kim, İsmail Balaban nişanlısından ayrıldı mı soruları merak ediliyor. Survivor'da en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan başpehlivan İsmail Balaban'ın nişanlısının kendisini terk ettiği belirtiliyor.

İsmail Balaban'ın annesinin konudan haberdar olduğu ve oğluna kötü haberi telefonda verdi. Balaban, yarışma esnasında aldığı haberle adeta yıkılırken, İsmail Balaban'ın nişanlısını kim olduğu merak ediliyor.


İSMAİL BALABAN'IN NİŞANLISI KİM
İsmail Balaban'ın nişanlısı kim sorusu da cevabını buldu. Balaban'ın 2020 yılında Gamze Atakan ile nişanlandığı ortaya çıktı.

İşte genç çiftin nişanlarından gelen fotoğraf:


YARIŞMA BİTİNCE EVLENECEKLERDİ
İsmail Balaban, yarışma boyunca sıkça nişanlısından bahsetti ve yarışma sonrasında evleneceklerini ifade ediyordu.

Gamze Atakan'ın nişan atmasına neden olan konunun detaylarına ise şu ana kadar ulaşılamadı.


İSMAİL BALABAN'IN RESMİ FAN HESABINDAN AÇIKLAMA
Yarışmada İsmail'in annesi ile arasındaki diyalog tartışılmaya devam edilirken, İsmail Balaban'ın resmi fan hesabından atılan tweet olaylara yeni bir boyut kazandırdı.

Yapılan açıklamada, ayrılık haberlerinin doğru olmadığı, aile içi bir tartışmanın olduğu öne sürüldü:

Sevgili #İBFC ailemiz; Malum konuyla ilgili sosyal medyada dolaşan iddialar tamamen asılsızdır. Konu aile içi tartışmadan öte değildir. Bilginize.


GAMZE ATAKAN PROFİLİNİ DEĞİŞTİRDİ FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan'ın instagram hesabında ise çarpıcı bir değişiklik yaşandı. İsmail Balaban ile olan fotoğraflarını silen Atakan, profilde resmini de sildi. Atakan'ın 2 kişiyi de takipten çıkardığı görüldü. 




RAYTİNG OYUNU MU! TEPKİLER BÜYÜYOR
Bir başka iddiaya göre ise olay aile içi bir tartışma. Gamze Atakan'ın nişan atmış gibi gösterildiği öne sürülüyor. 

Gamze Atakan'ın TV8'deki yayından rahatsız olduğu ve kendisinin "Aldatan kişi" gibi gösterildiğini beyan ederek kanal yönetimine ulaşmak istediği söylendi.

Elde edilen bilgilere göre Survivor'da düşen raytinglerden dolayı ailevi meseleler üzerinden bir yayıncılık yapılmaya başladı. Haftaya Gamze Atakan ile canlı bağlantı veya telefon konuşması yapılarak yayına verilebileceği konuşuluyor.

İsmail Balaban'ı sevenler de yaşananlara tepki göstererek "Aile içi tartışmalar ekrana verilmemeliydi" yorumunda bulundu.

İSMAİL BALABAN KİMDİR?
İsmail Balaban 3 Eylül 1987 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. 33 yaşındaki Türk pehlivan İsmail Balaban 1,8 m boyundadır.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Bölümü’nü bitiren İsmail Balaban, kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir.

İsmail Balaban, 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi.

ismail balaban ismail balaban kimdir ismail balabanın nişanlısı ismail balaban survivor survivor ismail gamze atakan gamze atakan kimdir