Survivor'dan kim elendi? Survivor All Star'da şampiyonluk adayı olan isim finale günler kala elendi

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasında elenen isim belli oldu. Finale günler kala eleme potasına giren Hikmet, Ayşe ve Nagihan arasından bir isim adaya veda etti. İşte detaylar...

Survivor All Star yarışmasının finaline sayılı günler kaldı. 30 Haziran'da final yapacak olan Survivor'un dün akşam yayınlanan son bölümünde şampiyonluk adayı olan isim elendi.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazan Adem Kılıççı, Ayşe Yüksel'in adını verdi. İkinci dokunulmazlığı kazanan Ayşe ise Nagihan Karadere'yi söyledi. Son dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise yine Adem oldu ve Hikmet'in adını verdi.

24 Haziran'da yayınlanan bölümde ise Acun Ilıcalı, Ayşe Yüksel, Nagihan Karadere ve Hikmet Tuğsuz arasından adaya veda eden ismi açıkladı.

2018'DE FİNALDE KAYBETMİŞTİ
Ilıcalı, seyircilerden en az SMS'i alarak finale günler kala yarışmadan elenen ismin Nagihan Karadere olduğunu söyledi.

2018 yılında Adem Kılıççı ile finale kalan ve yarışmayı ikinci sırada tamamlayan Nagihan, veda konuşmasında "Keşke finali görebilseydim" dedi.

Nagihan, şu ifadeleri kullandı:
"Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim."

survivor survivor all star tv8 acun ılıcalı şampiyonluk final yarışma nagihan karadere