Survivor'dan elenen son yarışmacı belli oldu, finale kalan yarışmacılar netleşti

TAKİP ET

Final yapmaya hazırlanan Survivor'da elenen son yarışmacı belli oldu. SMS oylaması sonucu elenen yarışmacının ardından İstanbul'da gerçekleştirilecek finale kalan 4 isim netleşti.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve 30 Haziran Perşembe günü final yapacak olan Survivor All Star'da elenen son isim belli oldu.

Bu hafta eleme adayı olan Adem, Nisa ve Hikmet arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alan açıklandı. Son kez Dominik'te yapılan konseyde konuşan Acun Ilıcalı, en az SMS'i alarak yarışmaya veda eden ismin Hikmet Tuğsuz olduğunu açıkladı.

Hikmet'in elenmesinin ardından Survivor'un İstanbul'da gerçekleştirilecek finaline kalan 4 isim netleşti. Adem, Nisa, Ayşe ve Batuhan finalist oldu.

"SON ZAMANLARDA PERFORMANSIM DÜŞTÜ"
Büyük final öncesi Survivor All Star'a veda eden Hikmet, "2019'da yarım kalan bir hikayem vardı sakatlanmıştım. 3 yıllık tedavi sürecimde siz yanımda olmuştunuz. Burada bana destek veren herkese teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Burada yada Türkiye'de elenmemin, şampiyon olamadıktan sonra anlamı yoktu. Son zamanlarda performansım düştü buraya zorluklarla geldim. Yapacak bir şeyim yok buraya kadarmış" dedi.

survivor final adem batuhan ayşe nisa hikmet survivor all star tv8