Survivor'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının cezası belli oldu! Kararı Acun Ilıcalı açıkladı

TAKİP ET

Survivor All Star'ın 4. haftasından oynanan ödül oyunu sırasında Yunus Emre ve Hikmet birbirine girmişti. Kavganın ardından Acun Ilıcalı, 9 Şubat'ta yayınlanan son bölümdeki ada konseyinde verilen cezaları açıkladı.

Survivor All Star'da Hikmet ile Yunus Emre arasında ödül oyunu sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Ogeday ve Berkan'a tepki gösteren Yunus Emre'yi uzaklaştırmak istemişti. Hikmet'in fiziki müdahalesine sinirlenen Yunus Emre ise çok sert tepki göstermişti.

Survivor'da oyun alanında yaşanan kavga, yeni bölümdeki ada konseyinde de devam etti. Konseyde Hikmet'e tepki gösteren Yunus Emre'nin "Daha önce benchte sesini yükselten çok arkadaşımız oldu. Ancak kimseye böyle müdahale edilmedi. Bunun beni kışkırtmaya yönelik müdahale olduğunu düşünüyorum" sözleri dikkat çekti. Hikmet ise "Amacım sadece ayırmaktı. Daha sonra etmiş olduğu küfürler olmuş. Ben bunları duymadım duysaydım farklı olurdu" dedi.

CEZAYI ACUN ILICALI AÇIKLADI
Ada konseyinde ise yaşanan bu tartışmanın ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye diskalifiye uyarısı yaptı. Ilıcalı "Söylediğin cümleler kelimeler kabul edilebilir değil. Fevri hareketlerinde kabul edilebilir değil. Senden şiddet içeren bir gerilim almayalım. Kendi kendine strateji yapma istersen. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok biliyorsun Survivor'da" diye konuştu.

Yunus Emre'nin cezasını da açıklayan Ilıcalı, yarışmacının takımının kazandığı iki ödülden yararlanamayacağını duyurdu. Hikmet'e de uyarı ve ceza geldi. Ilıcalı, Hikmet'e bir ödülden yararlanmama cezası verildiğini açıkladı.

 

survivor kavga acun ılıcalı yunus emre hikmet acun ödül oyunu