Survivor'da dolma krizi: Gizlice buldukları yemeği yediler, Acun Ilıcalı verdikleri cezayı açıkladı

TAKİP ET

Survivor All Star yarışmasının son bölümünde dikkat çeken bir olay yaşandı. Ünlüler takımı adalarına dönerken yolda gördükleri arabadan yemek alıp gizlice yedi. Acun Ilıcalı verilen cezayı açıkladı.

Survivor All Star'ın son bölümündeki ada konseyine kural dışı yemek tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı, Adem ve Ünlüler takımının yiyecek bularak yediğini açıkladı.

Oyun sonrasında adalarına geldiklerinde erzak getiren bir araç gördüğünü söyleyen Adem "Kapıları açıktı içinde dolma gördüm ve aldım. Arkadaşlarıma da dağıttım. 8-10 adet dolma vardı zaten ve onu aldım. Oyunda gelmiştik çok açtık, yemek yapamamıştık. Yağmur olduğu için de ateş yakamamıştık. Planlı bir şey değildi. Sema ve Barış hariç herkes yedi" dedi.

Adem'in rahat konuşmasına tepki gösteren Acun Ilıcalı "Olayı normalleştirme çabanı hayranlıkla izliyorum. Öyle bir anlattın ki kendimi suçlu hissettim. Sanki kurallara aykırı uygunsuz bir şekilde, yemek gördüğünüzde yiyebilirsiniz. Bunu normal gibi anlatıyorsun. Survivor'da bu kadar göze parmak sokar gibi yemek ihlali yapılıyorsa ve ardından bize de dünyanın en normal şeyi gibi anlatılıyorsa biz de cezasını veririz" dedi.

ACUN ILICALI CEZAYI AÇIKLADI
Ünlüler takımı yarışmacılarının aldığı cezayı açıklayan Ilıcalı, "Herhangi bir ödül oyununda, ödül gezme üzerine değilse, istedikleri zaman gönüllüler takımı kaybettiği yemek ödülünü yiyebilir. Gönüllüler takımı kaybetse de yemek yiyecek. Bunun hakkaniyetli olanı budur" dedi.

 

survivor yarışma acun ılıcalı adem yemek dolma gönüllüler