Survivor'da 1 milyon TL'lik ödülü kazanan takım belli oldu: Arkadaşınıza Sorduk yarışmasını kim kazandı

TAKİP ET

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da yarışmacılar "Arkadaşına sorduk" oyununu oynadı. 1 milyon TL'lik para ödülünü kazanan takım belli oldu.

Survivor 2023'te birleşme partisinin ardından yeni takımlar belli oldu. Yarışmanın son bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları yeniden belirlendi. Birleşme partisi sonrası kurulan takımları Survivor konseyinde açıklayan Acun Ilıcalı, bu takımların sezon sonuna kadar devam etmeyeceğini, haftalık takımlara dönüleceğini söyledi.

8 yarışmacı kırmızı takımda, 8 yarışmacı da mavi takımda yer alırken, gecenin ikinci etabında ise yarışmacılar 'Arkadaşınıza Sorduk' oyununu oynadı. 1 milyon TL'lik büyük ikramiyenin verileceği oyunda eğlenceli anlar yaşandı.

MAVİ TAKIM

Konseyde Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre takımlar şöyle kuruldu;

Özgür, Aziz, Merve, Ertuğ, Cansu, Halil, Kardelen, Alper

KIRMIZI TAKIM

Barış, Osman Can, Yusuf, Murat, Nefise, Buse, Kürşat, Asena

ARKADAŞINIZA SORDUK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Parkur savaşlarına kısa bir ara veren ünlüler ve gönüllüler takımı eğlenceli bir oyunda karşılaştı. Survivor'da pazartesi akşamı bu sezon ilk defa Arkadaşınıza Sorduk oyunu oynandı.

Kırmızı takım yarışmacılarını eleyen mavi takım gecenin sonunda oyunun kazananı oldu. Ayrıca mavi takım yarışmacıları yiyecek ödülünden de yararlandı.

Survivor