Survivor All Star yarışmacısı Ogeday'dan Nisa Bölükbaşı hakkında aşk itirafı: Evet de demiyorum hayır da

TAKİP ET

Survivor 2017'de şampiyon olan Ogeday Girişken, bu sene Survivor All Star ile yeniden yarışmaya dahil oldu. Adaya gitmeden önce röportaj veren Girişken, yarışmacılar arasında yer alan Nisa Bölükbaşı ile hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Survivor 2020'nin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Nisa Bölükbaşı'ydı. Gerek Cemal Can Canseven'le olan dostluğu gerekse ilginç tavırlarıyla adından bolca söz ettiren Nisa Bölükbaşı aynı zamanda Sercan Yıldırım'ın büyük aşkı olarak hafızalarda kaldı.Yarışma sonrası Barış Murat Yağcı'yla aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı'nın bu ilişkisi olaylı bir şekilde bitmişti.

Nisa Bölükbaşı'nın adı geçtiğimiz günlerde eski Survivor şampiyonlarından Ogeday Girişken'le anılmıştı. Ve günler sonra Ogeday Girişken'in Nisa Bölükbaşı açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Ogeday Girişken'den Nisa Bölükbaşı ile aralarında olanlar hakkında ilk açıklamayı yaptı. Survivor öncesi yarışmacılarla yapılan röportajlar esnasında Nisa ile aralarında çıkan aşk dedikoduları hakkında konuşan Ogeday, "Çıkan haberlere evet de demiyorum, hayır da demiyorum; havada bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yanda Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. Survivor All-Star'a daha sonra yedeklerden dahil olacak.

 

survivor nisa bölükbaşı ogeday survivor ogeday nisa survivor all star