Survivor 2023'te kim elendi? Survivor 2023'ün son elemesinde Fatih, Cansu, Aziz ve Alper arasından hangisi yarışmaya veda etti?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın başarılı yapımı Survivor, uzun yıllardır yayınlandığı her sezon seyirciyi ekrana kilitliyor. Survivor 2023'de kıyasıya yarışan yarışmacılar eleme günleri büyük heyecan yaşıyor. Peki Survivor 2023'de son elenen yarışmacı kim oldu? Potadaki isimlerden Fatih, Cansu, Aziz ve Alper arasından hangisi yarışmaya veda etti. İşte tüm detaylar...

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın yapımı olan Survivor, bu yıl da televizyon ekranlarının en fazla izlenen programlarından olmaya devam ediyor.

Özellikle eleme haftasında yaşanan heyecan ve gerilim seyirci tarafından da büyük bir dikkatle takip ediliyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Survivor 2023'ün son elenen ismi kim oldu.

İŞTE SURVİVOR 2023'DE SON ELENEN YARIŞMACI

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2023, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi.

Ünlüler takımından Cansu, gönüllüler takımından da Fatih, Aziz ve Alper'in elemeye kaldığı yarışmaya veda eden isim belli oldu.

ACUN ILICALI: ÇOK ŞAŞKINIM

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, "Geçtiğimiz sene All Star'ın bile üzerinde bir oy kullanımı oldu, çok şaşkınım" dedi.

Konseyde yarışmacılardan en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim ise Fatih oldu.

YARIŞMADAN ELENEN FATİH'İN SÖZLERİ

Veda konuşmasında yaşadığı üzüntüden bahseden Fatih, "Bu benim uzun süreli hayalimdi. Hep Dominik'in kumlarına 66'ı kazımak istiyordum. Zorlanmayı da çok sevdim. Acı çekmeyi de çok sevdim. Yokluğu da çok sevdim. Çok teşekkür ederim. Sevdiğim bir şeyi yerine getirdim. Gençlere ve öğrencilerime hayallerinden vazgeçmemelerini ve istedikleri zaman istedikleri şeyi yapabileceklerini burada göstermiş oldum. Çok mutluyum. Bütün arkadaşlarıma da bu yolda başarılar diliyorum. Her kimin kalbini kırdıysam af ola" dedi.

Survivor Survivor kim elendi Survivor Fatih Survivor Cansu