Süper Lig'te tarihi an: Teknik direktör Adem Büyük kendini oyuna aldı

TAKİP ET

Süper Lig'in 26. haftasında Malatyaspor ile Antalyaspor karşılaştı. Mücadelede tarihi bir an yaşandı. Malatyaspor'un teknik direktörü Adem Büyük, 55. dakikada kendisini oyuna aldı.

Süper Lig'de 26. haftada tarihi bir an yaşandı. Malatyaspor'da futbol sorumlusu olarak göreve getirilen ve aynı zamanda takım kaptanlığını yapan Adem Büyük, Antalyaspor maçında kendisini oyuna aldı.

Büyük, karşılaşmanın 55. dakikasında kendini oyuna aldı. 10 numaralı formanın sahibi olan tecrübeli futbolcu, takımının 1-0 yenik olduğu dakikalarda Mustafa Eskihellaç'ın yerine oyuna girdi.  Kendisini oyuna alan Adem Büyük'ün 70. dakikada kullandığı frikikte top direkten döndü.

NURİ ŞAHİN DE YEDEKTİ
Antalyaspor'un teknik sorumlusu olan 33 yaşındaki Nuri Şahin de kadrodaydı. Şahın, bu sezon 8 maça çıkarken herhangi bir gole doğrudan katkıda bulunamadı.

ANTALYA KAZANDI
Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Antalyaspor'un gollerini Luiz Adriano ve Fernando, Malatya'nın golünü Buğra Çağıran kaydetti. Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti 15 maça çıktı.
 

adem büyük süper lig spor futbol teknik direktör antalyaspor