Sunucu Denise Van Outen, evine giren hırsızların kirli iç çamaşırını çaldıklarını açıkladı

TAKİP ET

İngiliz televizyon sunucusu Denise van Outen, katıldığı Steph's Packed Lunch programında herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Outen, yayında olduğu sırada evine giren hırsızların kirli iç çamaşırlarıyla birlikte cinsel oyuncağını çaldığını anlattı.

İngiltere'de geniş bir çevre tarafından tanınan eski oyuncu ve ünlü televizyon sunucusu Denise van Outen, Steph's Packed Lunch adlı programa katılarak ülke gündemine yerleşen açıklamalarda bulundu. 47 yaşındaki sunucu, geçtiğimiz yıllarda başına gelen ilginç bir hırsızlık vakasından söz etti.

"SOSYAL MEDYADAN EVDE OLMADIĞIMI YAZDIM"
47 yaşındaki sunucu, bir gün yayında olduğu sırada sosyal medya hesabından paylaşım yaptığını ve bu paylaşımda evinin boş olduğunu dile getirdiğini belirtti. Sunucu, hırsızların paylaşımı görmelerinin ardından harekete geçtiklerini anlattı.

"KİRLİ İÇ ÇAMAŞIRLARIMI ÇALDILAR"
Sunucunun evine giden hırsızlar, yatak odasındaki çekmecede kullanılmış iç çamaşırları ve Outen'e ait cinsel oyuncağı çaldı. Eve geldiğinde dağınıklığı fark eden güzel sunucu, yaptığının bir hata olduğunu kabul ettiğini ve bir daha böyle bir paylaşıma imza atmayacağını dile getirdi.

sunucu denise van outen hırsız kirli iç çamaşırı