Süleyman Soylu'nun telefonundaki uygulama: Fotoğrafını çektiği kişinin kim olduğunu saniyeler içinde gösteriyor

TAKİP ET

AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun cep telefonundaki "Yıldız" isimli uygulama dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ShiftDelete.Net isimli Youtube kanalında yayınlanan bir videoda, Hakkı Alkan'a telefonunda hangi uygulamaları kullandığını gösterdi.

Soylu, telefonunda birçok sosyal medya uygulaması olduğunu ve e-mail okumaya özen gösterdiğini ancak kendisine çok az e-mail geldiğini söyledi.

Soylu ayrıca, İçişleri Bakanlığı'nın özel uygulamalarından biri olan "YILDIZ" uygulamasını da gösterdi. Uygulamayı kullanarak, Hakkı Alkan'ın fotoğrafını çeken Soylu'nun telefonunun ekranına saniyeler içinde Hakkı Alkan ile ilgili tüm bilgiler geldi. Soylu, "Bu devletin çok büyük güçleri var. Şu anda size gösterdiğim bu uygulamanın yüz binde biri" ifadesini kullandı.

Videoda Soylu'nun, diğer özel uygulamaların da olduğunu ancak bunların detaylarını paylaşmadığı görüldü. Soylu, "Devletin güçlü olduğunu, teknolojinin ve uygulamaların da bu gücü desteklediğini" vurgulayarak, Türkiye'nin teknolojik olarak da gelişmekte olduğunu belirtti.

 

Süleyman Soylu