Süleyman Soylu'nun şemsiye tuttuğu Nur cemaati lideri Hüsnü Bayramoğlu yoğun bakıma kaldırıldı

TAKİP ET

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler dahil olmak üzere birçok üst düzey siyasetçi ile fotoğrafları ortaya çıkan Nur cemaati liderlerinden Hüsnü Bayramoğlu koronavirüse yakalandı. Bayramoğlu'nun yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Bayramoğlu, İçişleri Süleyman Soylu'nun kendisine şemsiye tutmasıyla akıllarda kalmıştı.

Nur cemaati liderlerinden Hüsnü Bayramoğlu koronavirüse yakalandı. Cemaatin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, Bayramoğlu için dua istendi.

Tedavi altına alınan Hüsnü Bayramoğlu hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Bayramoğlu'nun dün gece saatleri itibariyle entübe olarak yoğun bakıma alıdnığı öğrenildi.



İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU ŞEMSİYE TUTMUŞTU
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Bayramoğlu’na şemsiye tuttuğu fotoğraflar ise sosyal medyada çok konuşulmuştu. Soylu, Cumhurbaşkanlığı’daki bir resepsiyonda Hüsnü Bayram’ı “İşte Hüsnü Ağabey burada. Ağabey bize dua et, ağabey dua et. İşte Nur talebeleri, işte devletine hükümetine sahip çıkıyor, tankları durduranlar burada” sözleriyle karşılamıştı.

Ayrıca Bayramoğlu'nun Ayasofya'nın yeniden ibadete açıldığı 24 Temmuz 2020'de kılınan cuma namazı sonrasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

Yaşar Güler, Nur Cemaati lideri ile fotoğraf çekildi

Özel davetli olarak Ayasofya'daki cuma namazına çağrılan Hüsnü Bayramoğlu'nun sadece Orgeneral Yaşar Güler ile değil Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile de fotoğraf çektirdiği görülmüştü.

Nur cemaati liderinin yeni fotoğrafları çıktı!

HÜSNÜ BAYRAMOĞLU KİMDİR: SAİD NURSİ'NİN TALEBESİ
Hüsnü Bayramoğlu, Nur cemaatinin liderlerinden biri olarak biliniyor. Bayramoğlu kendisini "Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebesi ve hizmetkarı, Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı" olarak tanıtıyor.

FETÖ'nün devletin üst makamlarında olduğu günlerde, çok fazla etkinlikleri bulunmayan Hizmet Vakfı'nın 15 Temmuz sonrasında popülaritesi artmaya başladı. AK Parti tarafından "Devlete bağlı, FETÖ ile mücadeleyi destekleyen cemaat" olarak tanımlanırken, Ayasofya'nın yeniden ibadete açıldığı etkinliğe özel olarak davet edilmeleri dikkat çekiyor.



 

süleyman soylu nur cemaati adalet bakanı içişleri bakanı hüsnü bayramoğlu genelkurmay orgeneral tarikat