Süleyman Soylu'nun babası Hasan Soylu, "Drej Ali" lakaplı Ali Yasak'ın oğlunun düğününde!

TAKİP ET

Sedat Peker'in videosunda bahsettiği Feridun Öncel, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Öncel'in Süleyman Soylu'nun babası Hasan Soylu ile bir düğünde fotoğrafı ortaya çıktı. Soylu'nun katıldığı düğünün 'Drej Ali' lakaplı yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ali Yasak'ın oğlunun olduğu öğrenildi. Düğüne katılan siyasiler, komutanlar ve ünlü isimler dikkat çekti.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni iddialar ortaya atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker'in videolarında ismini verdiği Feridun Öncel, yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Peker, operasyonun ardından Öncel'in Süleyman Soylu'nun babası Hasan Soylu ile bir düğünde fotoğrafları ortaya çıktı.


OdaTV'nin haberine göre, Peker'in paylaşımının ardından fotoğrafın kimin düğününde çekildiği merak konusu olmuştu. Söz konusu fotoğrafın  “Drej Ali” diye bilinen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ali Yasak’ın oğlunun düğününde çekildiği öğrenildi.

DEVLET BAHÇELİ'DE DÜĞÜNDE!
Düğüne katılan isimler ise fotoğraf kadar dikkat çekti. Düğünde nihakı MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kıydığı ve nikah şahitliklerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM Başkan Vekili Celal Adan'ın yaptığı ortaya çıktı.

Ayrıca "Drej Ali"nin oğlunun düğününde Azerin, Rubato, Esad Kabaklı, Mahmut Tuncer, Faruk Tuncel ve Ebru Gündeş'in sahne aldığı görüldü.

Düğüne katılan diğer siyasi isimler ise şu şekilde;
MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, İzzet Ülvi Yönter, Mehmet Faruk Aksu, Fethi Yıldız, AKP 25. Dönem Milletvekili Metin Külünk, 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül.

İL JANDARMA KOMUTANIDA DÜĞÜNDE

Söz konusu düğüne Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Sabri Kirişçi'nin de katıldığı öğrenildi. Ayrıca düğünde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun babası Hasan Soylu, ünlü modacı Faruk Saraç ile ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın olduğu görüldü.

Düğündeki fotoğrafları ise Feridun Öncel, sosyal medya hesabından paylaştı.




soylu sedat peker süleyman soylu hasan soylu drej ali ali yasak devlet bahçeli mhp oktay kaynarca