Süleyman Soylu, Berat Albayrak ile omuz omuza çarpışma görüntüsü hakkında ilk kez konuştu

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018'de katıldığı bir törende Berat Albayrak ile omuz omuza çarpıştıkları görüntüler hakkında ilk kez konuştu.

 

2018 yılında Anıtkabir’de düzenlenen bir törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın omuz omuza çarpıştıkları bir görüntü ortaya çıkmıştı.

Türkiye'de sıkça gündeme gelen bu gürüntülerde Soylu ve Albayrak'ın omuz omuza çarpıştıkları ve Soylu'nun Albayrak'a bakarak güldüğü görülüyordu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yıllar sonra bu görüntüler hakkında ilk kez konuştu.

OMUZ OMUZA ÇARPIŞMA HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU
Soylu, 2018 yılında Anıtkabir'de katıldıkları bir törende Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile omuz omuza çarpıştıkları anların görüntüleriyle ilgili gelen bir soruyu yanıtladı.

Soylu şunları söyledi:
“Geçen gün yine 29 Ekim dolayısıyla vesilesiyle oradaydık. Orada insanlar birbirleriyle çarpışabilirler. Bu insani bir şey. Allah korusun, tekrar başımıza gelir diye endişe ediyorum. Terör örgütünden korkmam. Dağa çıkmaktan korkmam. Kedi ve köpekten korkmam. Ama başka işlerden insan korkar. Ben korkuyorum. Çünkü dedikodu gibi bu tip şeylerle, insanların dile düşmek kadar insanı ürküten başka bir şey yoktur. Zaten iftiralarla karşı karşıyayız. Tekrar böyle bir şey olabilir diye artık dikkatli yürüyorum.”

süleyman soylu berat albayrak omuz omuza çarpışma