Süleyman Özışık ortaya çıktı: "Süleyman Soylu'ya isyan ediyorum!"

TAKİP ET

Sedat Peker'in telefon görüşmesini ifşa ettiği Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık günler sonra ortaya çıktı. Özışık hakkındaki iddialara cevap vererek Süleyman Soylu'ya 'Beni hainlerin önüne attığı için isyan ediyorum' dedi.

Sedat Peker ve Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilen ve Soylu’nun haklarında suç duyurusunda bulunduğu Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık günler sonra ortaya çıktı. 

Süleyman Özışık: Abdullah Öcalan, Erdoğan'ın emriyle Oslo'ya götürüldü!

Süleyman Özışık, Sedat Peker’in kendisi hakkında öne sürdüğü iddialara ve kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Süleyman Soylu’ya cevap verdiği bir Youtube videosu yayınladı. 

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın evine polis baskını!

"SÜLEYMAN SOYLU'YA İSYAN EDİYORUM"
Süleyman Özışık, Soylu’ya “ Beni hainlerin önüne kurban olarak attığı için, linç ettirdiği için küfür ettirdiği için ben isyan ediyorum" diye seslendi. 

"BEN KUMPASÇI DEĞİLİM"
Süleyman Soylu’nun kendisine “bana kumpas kurdular” sözünü söylemesini eleştiren Özışık şu sözlerle konuştu;

“Tabii ki bir suç duyurusunda bulunabilir. Buna bir itirazım yok ama şu 'Süleyman Özışık bana kumpas kurdu' sözü var ya bununla ilgili bir kaç laf etmezsem çıldırırım. Hırsımdan kahrımdan ölürüm. Ben hayatım boyunca kimseye kumpas kurmadım. Benim Süleyman Soylu'ya kumpas kurmayacağımı bu ülkenin tüm vilayetleri şahittir. “ 

"KORKMADAN ANLATACAĞIM"
Özışık, yayınladığı videoda, “Herkes Sedat Peker'e bir şeyler söyledi. Madem adım bu işlerin içine bir şekilde bulaştırıldı, o zaman söz söyleme sırası bana geldi. Benim de bildiklerim var benim de öğrendiklerim var. Bunları tek tek anlatacağım. Korkmadan çekinmeden anlatacağım” ifadelerini kullandı.

hadi özışık süleyman özışık sedat peker süleyman soylu