Süleyman Özışık: Abdullah Öcalan, Erdoğan'ın emriyle Oslo'ya götürüldü!

TAKİP ET

Süleyman Özışık'ın 2014 yılına ait sosyal medya paylaşımı tekrar gündeme geldi. Özışık paylaşımında, Abdullah Öcalan'ın Erdoğan'ın emriyle Oslo'ya götürüldüğünü iddia etmiş.

Sedat Peker’in yayımladığı videolarla gündeme gelen Süleyman Özışık’ın geçmişte yaptığı paylaşımlar tekrar gündeme geldi. Özışık’ın, 2014 yılında Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadeler yer alıyor; “Abdullah Öcalan Erdoğan'ın emri üzerine gizlice Oslo'ya götürülüyor. PKK ile pazarlık masasında o da yer alıyor.” 

Özışık’ın bir diğer paylaşımı ise çözüm süreciyle birlikte gündeme gelen özerklik pazarlığı ile ilgili. Özışık paylaşımında; “İlk bilgiler geldi. Bilgi kesin ve net. Oslo görüşmeleri ile ilgili kaset yayına hazırlanıyor. Kasetteki ayrıntılar şöyle. Oslo kasetinde Öcalan'a af ve Güneydoğu'nun özerkliğine dair konuşmalar var. Ama muhbir o bölümün montaj olduğu konusunda kesin konuşuyor” ifadelerini kullanmış. 

SOYLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU
Sedat Peker’in Özışık kardeşlerin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında iletişimi sağladığını iddia etmesinin ardından Soylu, suç duyurusunda bulunmuştu.

Soylu'nun suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşlerin İstanbul'daki ofislerinde geçtiğimiz günlerde bir arama yapılmıştı.

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın evine polis baskını!

Süleyman Soylu, Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulundu!

PKK elebaşı Öcalan'ın İmralı'daki tutanakları Pensilvanya'ya gönderilmiş!

Osman Öcalan: Cumhurbaşkanlığı ile görüşmelerimiz, temaslarımız oldu

öcalan pkk çözüm süreci oslo erdoğan ak parti süleyman özışık özışık sedat peker