Squid Game dizisinin konusu ne? Squid Game dizisi Netflix'te mi?

TAKİP ET

Güney Kore yapımı Squid Game dizisi ilk sezonuyla sosyal medyada gündem oldu. Netflix'in yeni drama dizisi Squid Game, ilgi çekici konusu ve verdiği mesajlar nedeniyle yayına girdiği tarihten itibaren büyük yankı uyandırdı. Peki, Squid Game dizisinin konusu ne? Squid Game dizisinin verdiği mesajlar ne? Squid Game oyuncuları kim? İşte dizi hakkında tüm detaylar...

Netflix'in Eylül ayında yayına aldığı yeni dizilerden biri olan Squid Game sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Konusu ve verdiği mesajlarla ilgi çeken dizi kısa sürede Netflix'teki popüler yapımların arasına girdi. Güney Kore yapımı olan drama dizisi hakkında birçok konu merak ediliyor. İşte Squid Game dizisinin konusu ne? Squid Game dizisinin verdiği mesajlar ne? Squid Game oyuncuları kim? sorularının cevapları...

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?
Toplamda 9 bölümden oluşan Squid Game dizisi gerilim-drama türünde bir dizidir ve bir hayatta kalma mücadelesini ekrana taşır. Squid Game, borca batmış ve çaresizlik içindeki 456 insan bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Gülük hayattaki yaşam şartlarının ağırlığı ve cazip ödülün hevesiyle oyuna başlayan çocuklar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır. Hayatta kalan oyuncular, bir sonraki etaba geçerken, diğer yandan oyuncular arasındaki gruplaşmalar, tehlikenin boyutunu daha da artırır.

SQUİD GAME OYUNCULARI KİM?
Park Hae-soo - Cho Sang-woo
Lee Jung-jae - Seong Gi-hun
HoYeon Jung - Kang Sae-byeok
Oh Yeong-su Oh Il-nam
Anupam Tripathi, Abdul Ali
Heo Sung-tae Jang Deok-su
Kim Joo-ryoung - Han Mi-nyeo

SQUİD GAME NE DEMEK?
Squid ve game kelimeleri İngilizcedir ve Türkçe anlamları “Kalamar” ve “Oyun”dur. Squid Game dizisinin adı ise Türkçeye Kalamar Oyunu olarak çevrilmektedir.

netflix dizi squid game güney kore