Sparta Prag, Galatasaray maçı öncesi soyunma odası görüntülerini paylaştı

TAKİP ET

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Çekya'nın Sparta Prag takımını 3-2 yenerek tur için büyük avantaj elde etmişti. Sparta Prag, Ali Sami Yen'de oynanan karşılaşmaya dair soyunma odası görüntülerini paylaştı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Çekya'nın Sparta Prag ekibini konuk eden sarı kırmızılı temsilcimiz karşılaşmadan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin son dakikalarda bulduğu golle 3-2'lik skorlar ayrıldı.

Rams Park'taki mücadele öncesi Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske'nin oyuncularana yaptığı konuşmaya dair soyunma odası görüntülerini paylaşıldı.

Brian Priske: "Düdük çalacak ve stadyumda çılgına dönecekler. Gürültülü ve konuşmak zor, bu yüzden herkesin her zamankinden daha fazla beklediğimiz işi yaptığına dair birbirine güvenmesi gerekiyor. Sonuna kadar oyunda kalın. Gidelim beyler. Haydi çocuklar." dedi.

İşte o görüntüler:

Sparta Prag, Ali Sami Yen'de oynanan karşılaşmaya dair soyunma odası görüntülerini paylaştı.

Galatasaray-Sparta Prag maçı öncesi Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske:

"Düdük çalacak ve stadyumda çılgına dönecekler. Gürültülü ve konuşmak zor, bu yüzden herkesin her… pic.twitter.com/h35AijsHqF

— Aykırı (@aykiricomtr) February 20, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr