Söylemezsem Olmaz yayıncıları, korsan maç yayını yapanların logosunu gerçek zannetti: "Siber saldırı"

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'deki Avrupa maçlarını kaçak olarak yayınlayanların kullandığı logo Söylemezsem Olmaz programında gerçek zannedildi. Sunucular, logo için "Siber saldırı" dedi.

Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen'deki Avrupa maçları, IPTV yayıncıları tarafından kaçak olarak yayınlıyor. Fenerbahçe'nin Slavia Prag maçında da kaçak yayıncılar "Exxen" logosunu "ŞEYMA" olarak değiştirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında da bu konuya yer verildi. Sunucular Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil, kaçak yayınlardaki logoyu gerçek zannederek "Siber saldırı" olduğunu savundu.

Arto görüntüleri görünce "Şeyma'nın sevgilisi Meedo'ya bak sen" diyerek bu saldırıyı Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin yaptığını iddia etti.

Bircan Bali ve Seren Serengil ise bu yoruma itiraz etti. Arto ise "Buradaki şey ben senin kalene gol attım" dedi. Bircan Bali ise "Onu sevmeyen birileri yapıyor. Kötü niyetli insanların siber saldırısı" dedi. Seren Serengil ise "Bunu ya Şeyma yaptırır ya da Acun'u sevmeyen biri" dedi.

acun ılıcalı exxen logo şeyma siber saldırı arto seren serengil bircan bali