Şota'lı Hull City yine kaybetti, Acun Ilıcalı maçı Okan Buruk'la birlikte izledi

TAKİP ET

Championship'in 31. hafta maçında Hull City, Derby Country'e mağlup oldu. Şota Arveladze, takımın başında çıktığı 3 maçta 2 yenilgi aldı. Acun Ilıcalı'nın maçı birlikte izlediği isim ise dikkat çekti.

İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, takımın Derby County ile deplasmanda oynadığı maçı tribünden takip etti. Acun'un yanında sürpriz bir konuğu vardı.

Championship'in 31. haftasında Hull City, deplasmanda Derby Country'e 3-1 mağlup oldu. Teknik direktör Şota Arveladze, takımın başında çıktığı 3 maçta 2 yenilgi aldı.

TÜM GOLLER DERBY COUNTRY'DEN
Karşılaşmada Derby Country'e galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Forsyth, 38. dakikada Lawrence ve 47. dakikada Ebosele kaydetti. Hull City'nin tek golü ise 65. dakikada Derby Country forması giyen Forsyth'den geldi.  Son Derby Country yenilgisiyle Hull City, 32 puanda kaldı ve ligde 19. sıraya yerleşti.

ACUN'UN YANINDA TÜRK TEKNİK ADAM
Hull City'nin deplasmanda karşılaştığı Derby County mücadelesini Acun Ilıcalı ile teknik direktör Okan Buruk, tribünden beraber takip etti. İkilinin düşünceli anları kameralara yansıdı.

acun acun ılıcalı şota hull city ingiltere futbol spor okan buruk