Sosyal medyadaki tuğla videosu tartışma yarattı! İnşaat işçisinin dokunduğu tuğlalar param parça oldu

TAKİP ET

İnşaat işçisinin sosyal medyada paylaştığı tuğla videosu tartışma konusu oldu. Yeni yapılan binada kullanılmak için fabrikadan gelen tuğlaların dokunur dokunmaz tozla buz olduğu görüldü. Görüntüyü çeken işçi "Müteahhitin suçu yok, fabrikadan böyle geliyor" dedi.

Sosyal medya bir inşaat işçisi tarafından paylaşılan tuğla videosunu konuşuyor.

TikTok'ta bir inşaat işçisinin paylaştığı tuğla videosu kısa sürede gündem oldu. Videoda, ustanın eline almak istediği tuğlaların daha dokunmadan paramparça olduğu görülüyor.

Görüntüleri çeken kişi, "Müteahhitin bir suçu yok. Tuğla sipariş veriyor, fabrikadan böyle geliyor" ifadesini kullanıyor. Video sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları şöyle:
- Bu ülkenin en büyük problemi ahlak ve erdem problemidir.
- Müteahhit de beyin özürlü değil ya, fabrikadan öyle tuğla geliyorsa siparişi iptal edeceksin başka adam akıllı yapan yerden alacaksın.
- Müteahhitin suçu o tuğlayı öyle verdiğini biliyorsa fabrikanın, onu almamak. Yok bilmiyorsa, iade edip, dava etmek ve daha kalitelisini satın almak.
- Tuğla taşıyıcı eleman değildir. ama evin içinde bir yerde olur da dengenizi kaybederseniz duvardan diğer odaya geçebilirsiniz, hatta dışarı bile uçabilirsiniz.

 

 

video sosyal medya tuğla inşaat çürük tuğla çürük bina bina inşaat tuğla