Sosyal medya yayıncısı Lamborghini'nin ardından Porsche'ye sağlamlık testi uyguladı: "Sonuç yanıltmadı."
Araçların sağlamlığını deneyen bir sosyal medya yayıncısının Lamborghini'nin ardından bu kez de Porsche marka aracı sağlamlık testi uyguladı.
Sosyal medyada yayıncısının, lüks araçların sağlamlığını test etmek için gerçekleştirdiği bir video, kısa sürede çok sayıda izlenme ve paylaşım aldı. Yayıncı, Lamborghini marka aracının ardından gelen istek üzerine Porsche marka araca sağlamlık testi yaptı.
Milyonlarca dolar ödenen aracın ne kadar dayanıklı olduğunu göstermeye çalışılan vidoeda, sadece el gücü kullanarak aracı parçadan parçaya böldü.
Görüntülerde Porsche marka aracı yüzlerce parçaya ayıran yayıncının görüntüsü sosyal medyada viral olurken görüntüler binlerce kez izlendi.
İşte o anlar: