Şortla çöp attı diye darp edildi, saldırgan jet hızıyla serbest kaldı!

TAKİP ET

Antalya'da üniversite öğrencisi olan genç kız şortuyla çöp attığı gerekçesiyle komşusu tarafından darp edildi. Gözaltına alınan saldırgan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Antalya’da üniversite öğrencisi olan Elif Ülkü Eroğlu, 11 Mayıs’ta sahurdan sonra çöp atmaya giderken şort giydiği gerekçesiyle komşusu M. T.tarafından darp edildiğini söyledi. M. T.'nin “Or.... musun böyle giyiniyorsun?” diyerek sözlü saldırıda bulunduğu iddia edildi. Ardından Eroğlu, M.T.'ye “Sana mı soracağım?” ifadesi ile karşılık verince M.T. tarafından darp edildi. Saçlarından tutularak yerde sürüklenen ve sert darbeler alan Eroğlu, çığlıklarını duyan ailesi tarafından kurtarıldı. 

Eroğlu’nun şikayeti üzerine gözaltına alınan M.T. emniyetteki ifadesinde kimseye saldırmadığını ve ilk olarak karşı tarafın saldırdığını öne sürmesinin ardından serbest kaldı. 

SESİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Öte yandan Elif Ülkü Eroğlu, yaşadığı anları sosyal medyadan paylaşarak anlattı.

Eroğlu, şu ifadeleri kullandı;
“Saat 04:15 civarında sahur sonrası çöp dökmeye çıktım. Evimin 30-40 metre ötesinde konteyner var. Döndüğümde aynı binada oturduğum M. T., önce dik dik baktı. ‘Neden bakıyorsun?’ deyince ‘O..... musun böyle giyiniyorsun bizim mahallede böyle şeyler olmaz’ dedi.

Ben ‘Sana mı soracağım, istediğimi giyerim’ deyince de üzerime saldırdı. Saçlarımdan tuttu dirseğiyle sırtıma ve boynuma vurmaya başladı. Saçlarımdan sürükledi. Şort giymiştim ve evimden çöp atmaya çıktım yalnızca. Çöp atmak için üstümü değiştirmem mi gerekirdi?”

Eroğlu'na sosyal medyada yüzlerce destek mesajı geldi.

şort antalya çöp darp