Şort giydiği için Şebnem Tüfekçi'ye taciz ve hakarette bulunan erkeğin şok fotoğrafları!

TAKİP ET

Şebnem Tüfekçi isimli genç kızın şortunu bahane ederek taciz edip, hakarette bulunan şahsın sosyal medya hesabından yaptığı şok paylaşımlar ortaya çıktı. Şahsın kumarhanede fotoğrafları olduğu görülürken, arkadaş listesi de dikkat çekti.

Şebnem Tüfekçi isimli genç bir kız, şort giydiği için sokak ortasında yaşlı bir erkek tarafından hakarete ve tacize maruz kaldı. O anları videoaya çeken Tüfekçi, görüntüleri sosyal medya hesabından "Soyunuz kurusun" diyerek paylaştı.

Şebnem Tüfekçi şort giydiği için tacize ve hakarete uğradı, o anları böyle kayda aldı


Görününtülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından kısa sürede milyonlarca kişiye ulaştı. Kullanıcılar Şebnem Tüfekçi'ye destek verirken, şahsa tepkiler çığ gibi büyüdü.

HAKARETTE BULUNAN VE TACİZ EDEN ADAMIN ​​​​​​ŞOK FOTOĞRAFLARI
Torunu yaşındaki genç kızın şortunu bahane ederek taciz edip, hakarette bulunan şahsın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Kumarhaneden fotoğraflar paylaşan şahsın, arkadaş listesinde bulunan isimler dikkat çekti.

Ayrıca söz konusu şahsın, Tarık Akan'ın vefatı üzerinden ünlü sanatçıya hakaret ettiği ve bir başka paylaşımında Erdoğan'ı övdüğü görüldü.

İşte o görüntüler;


şebnem tüfekçi şort genç kız taciz hakaret