Sopalı saldırıya uğrayan Belediye başkanına hakaret ve tehdit gerekçesiyle soruşturma açıldı!

TAKİP ET

Aydın'ın Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında, kendisine düzenlenen saldırının ardından olay yerine gelen sivil polis memuruna tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 14 Haziran günü ruhsatsız olduğu belirlenen otelin belediye ekipleri tarafından mühürlenmesinin ardından bir restoranda beyzbol sopalı saldırıya uğramıştı. Saldırganlar, Atabay ve Atabay’ın avukatı Nizamettin Bulut’u darp etmiş olaydan sonra restorana gelen polis ekipleri ile de gerginlik yaşanmıştı. 

Başkan Atabay’ın, olay yerine gelen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli sivil komiserin üzerine yürüyüp hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulunduğu belirtilmişti.

“BU MEMLEKETTE DEVLET VAR YA, VARSA DEVLET GELSİN BURAYA”
Restoranın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilen saldırı anı ve olayın ardından Atabay’ın, "Bu memlekette devlet var ya, varsa devlet gelsin buraya" ifadesinin de bir cep telefonu ile kaydedilmesi üzerine Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiserin şikâyeti dikkate alındı.

Didim Cumhuriyet Savcılığı; hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulunduğu iddiasıyla Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında soruşturma başlattı.

didim belediye başkanı saldırı sopalı saldırı ahmet deniz atabay soruşturma