Songül Öden dizi setinde araçta sıkıştı, hastaneye kaldırıldı

TAKİP ET

Oyuncu Songül Öden, Nomen dizisindeki kaza sahnesinin çekimi sırasında ölümden döndü. Aracın hava yastıklarının patlamasıyla birlikte arabada sıkışan Öden, hastaneye kaldırıldı.

Oyuncu Songül Öden, Disney Plus'ta yayınlanacak olan ve Melis Sezen ile Halit Ergenç ile birlikte başrolünde yer aldığı Nomen dizisinin setinde kaza geçirdi.

Dizide Halit Ergenç'in eşine hayat veren Öden, kaza sahnesini çekmek için gittiği sette hastanelik oldu. Özer Feyzioğlu'nun yönettiği "Nomen"de kontak açık bırakılınca araç kaza moduna geçti ve aniden hava yastıkları açıldı.

Koltukta sıkışan, karın ve kol bölgeleri darbe alan Songül Öden, apar topar hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan ve taburcu edilen Öden, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı.

ATATÜRK DİZİSİNDE DE ROL ALIYOR

Songül Öden, Nomen dizisinin yanı sıra Aras Bulut İynemli'nin ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hayat verdiği Lanistar Medya imzalı "Atatürk" projesinde de oynuyor. Öden, dev prodüksiyonlu dizide Zübeyde Hanım'a hayat veriyor. Ünlü oyuncu yaşadığı talihsiz kazanın ardından Atatürk dizisinin çekimlerine devam ediyor.

 

Songül Öden dizi Nomen Halit Ergenç Melis Sezen Atatürk hava yastığı