Sokak röpotajında yaşandı: "Kelimeler boğazında düğümlendi, gözyaşlarını tutamadı"

TAKİP ET

Kelimeler boğazında düğümlendi, gözyaşlarını tutamadı: "Arkadaşım marketten 2 patates, 2 soğan, 2 biber alabildi..." Ağlayan adamı gören bir kadın durdu ve böyle seslendi: "Tayyib'in yerinde olsam bunların maaşını da keserim."

Sosyal medyada ekonomi ve siyaset üzerine gerçekleştirilen sokak röportajlarında vatandaşların çıkışları gündem olmaya devam ediyor.

MedyaliTV'nin Bağcılar'da yaptığı sokak röportajı sırasında bir vatandaş, marketteki alım gücüne dikkat çekti ve bir arkadaşıyla olan anısını gözyaşlarıyla anlattı.

Vatandaş, 'Benim çok sevdiğim bir arkadaşım ne almış biliyor musunuz' diye sözü aldı ve şöyle dedi; "2 tane patates almış, 2 soğan ve 2 biber almış" bu millet, bu devlet görmüyor mu ya... yazık, yazık bu insanlara. Bu insanları kullanıyorlar, yazık ya..." dedi.

"GELİRİM İYİ DE OLMASA BEN NANKÖR BİR İNSAN DEĞİLİM"

Yoldan geçen bir diğer vatandaş ise, "Ben Tayyib'in yerinde olsam, bu tip insanların aylığını keserim" dedi. Muhabirin,  'neden öyle dediniz, ağladı az önce beyefendi...' sorusuna aldırış etmeyen vatandaş, 'Gelirim de iyi olmasa da ben nankör bir insan değilim, bizim sarayımız var ya...' diyerek alandan uzaklaştı.

İşte o anlar:

sokak röportajı haber gündem ekonomi medya market