Sokak röportajında z kuşağı erkekleri hakkında ilginç giyinme yorumu

TAKİP ET

Sokak röportajında z kuşağı erkeklerinin giyimleri hakkında fikirlerini açıklayan kadının söyledikleri sosyal medyada gündem oldu; "Kadın gibi giyinmeye başladılar."

Siyaset ve ekonomi yorumlarına alışkın olduğumuz sokak röportajları bu kez bambaşka bir gündemle ekrana yansıdı.

Cevabı Sende isimli Youtube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında kendisine mikrofon uzatılan bir kadın, son yıllarda sosyal medyada çokça konuşulan z kuşağı hakkında ilginç sözler söyledi.

"ERKEKLERİ KADIN GİBİ GİYİNMEYE BAŞLADI"

Muhabirin; " Anadolu erkekleri ile z kuşağı arasındaki fark ne peki?" şeklindeki sorusu üzerine konuşmaya başlayan kadın şunları dile getirdi;

"Z kuşağına baktığımda erkeklerine, kadın gibi giyinmeye başladılar. Yani erkek gibi değil. Kadınlar da erkek gibi giyinmeye başladı.

Arkadan baktığın zaman erkeğe, önce ben kadın zannediyorum. Öyle bir vücuda yapıştırmışlar ki, hani poposu, moposu, herşeyi çıkmış. Hani benim bildiğim erkeğin biraz daha dökümlü giyinmesi lazım. Moda eşcinsellerin elinde biliyorsunuz, ve modada da erkekleri eşcinselleştirmeye çalışıyorlar. O yüzden şu anda gördüğüm erkeklerin neredeyse yüzede 80'i eşcinsel gibi giyiniyor."

İŞTE O SÖZLER

 

z kuşağı erkek erkek giyim eşcinsel