Sokak röportajında yaşadıklarını anlatırken ağlayan 15 yaşındaki çocuk

TAKİP ET

Bu sözler çalışılmadı, bu sözler planlanmadı... 15 yaşındaki çocuğun yüreğinden çıktı, dinledik, izledik, seyrettik: "Ellerime bak ağabay her yanı nasır tutmuş, sanayide çalışmaktan. Yemin ediyorum ki okulu sırf çalışmak için bıraktım. Aileme destek olmak için. Sanayideyim çalışıyorum..."

Sokak röportajlarında genellikle oy kullanacak olan vatandaşlara uzatılan mikrofonlar, zaman zaman yaşça daha küçük olan gençlere ve çocuklara da uzatılıyor.

Kendine Muhabir isimli Youtube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında, kendisine uzatılan mikrofona açıklamalarda bulunan 15 yaşındaki çocuğun söyledikleri oldukça dikkat çekiciydi.

ANLATIRLEN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yaşadığı hayattan dolayı oldukça dolu olduğu gözlenen çocuğun röportaj sırasında söyledikleri şu şekilde;

"Herkes burda bak elime bak, yemin ediyorum ki okulu sırf çalışmak için bıraktım aileme destek olmak için. Sanayideyim çalışıyorum, hadi bana destek çıksın devlet, elime baksana dayı bak hep nasır tutmuş anladın mı, devlet bana sahip çıksın . Yanlış anlama bak bu kadar doluyum. 15 yaşındayım tamam mı bak sanayide elimi, ayağımı, tırnağımı katıyorum çalışmak için, yemin ediyorum okulda okumak için herşeyi sarf ettim ama hiçbir şeyin karşılığını alamadım."

Röportaj sırasında 15 yaşındaki çocuğu dinleyen diğer vatandaşların çocuğa destek olduğu anlar da kameralara yansıdı.

İŞTE O ANLAR

15 yaşındaki ağlayan genç sokak röportajı ağlayan genç kendine muhabir