Sokak röportajında muhabiri ölümle tehdit etti: "Anam avradım olsun seni vururum."

TAKİP ET

Sokak röportajında muhabiri ölümle tehdit etti: "Allah Tayyip'e zeval vermesin. Ben Doğuluyum, Kürdüm. CHP çıkmış 'Kürdistan' diyor. Anam avradım olsun seni vururum."

Youtube kanalı muhabirlerinin ülke gündemiyle alakalı yorum almak için mikrofon uzattıkları vatandaşlar, sokak röportajlarındaki davranışlarıyla sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu sokak röportajlarının birinde bir kaç vatandaşın aynı anda dahil olduğu diyalogda dikkat çeken anlar yaşandı.

"BİZ DOĞULUYUZ"

Muhabirin uzattığı mikrofona açıklamalarda bulunan bir şahıs,röportaj alanında bulunan bir kadına yönelttiği sözlerinde şunları söyledi;

"Biz doğuluyuz, beni tenkit etme anam babam, yanlış anlama ben seni öz annem gibi de görmem"

Açıklamalarına devam eden şahıs muhabire dönerek şunları söyledi;

"Allah Tayyip'e de zeval vermesin güzel kardeşim. Bi dinle, oğlum bak yayınlamazsan namertsin, o şişko olan yokmu , dün onu vuracaktım. Kardeş tüm dünya şu anda savaştadır. 7 parti bir oldu sana açık net söyleyim. Kürdistan diyo, ben de Kürdüm, Kürdistan nedir? Bayrak nedir?"

Muhabir araya girerek "Kim dedi? Hangi parti dedi?" şeklinde sorunca, şahıs sözlerine "CHP" diyerek devam etti.

"HEPİNİZİ VURACAĞIM"

Kürdistan açıklamasından sonra söylediklerine çok anlam verilemeyen şahıs, röportaj yapan muhabiri ölümle tehdit edip ağza alınmayacak küfürler savurdu;

"Valla kalbinizi kırarım, hepinizi bak vuracam, anam avradım olsun hepinizi vuracam"

Muhabirin şaşkın bakışları arasında küfürlerine devam eden şahıs, çevredeki diğer vatandaşların araya girmesiyle röportaj alanından uzaklaştırıldı.

İŞTE O ANLAR

sokak röportajı tehdit ölüm tehdidi küfür kürdistan