Sokak röportajında ilginç 'Erdoğan' sözleri: "Mahkemeye başvuracağım babam olması için"

TAKİP ET

Sosyal medya yasasından sonra sokak röportajlarının da rengi değişiyor. İşte, mikrofonlara konuşan bir gencin Erdoğan ironisi: "Kendisine Recep Tayyip Erdoğan hazretleri demek istiyorum, mahkemeye başvurucam babam olması için..."

Yurdun farklı noktalarında ülke gündemine dair yorumların alındığı sokak röportajları, kısa süre önce TBMM'de kabul edilen Sosyal medya yasasının ardından farklılık göstermeye başladı.

Kendisine miktofon uzatılan vatandaşlar hapis cezalarının gündeme gelmesiyle birlikte, düşüncelerini anlatmanın yolunu ironi yapmakta buldu.

Sade Vatandaş adlı Youtube kanalının İstanbul Avcılar'da gerçekleştirdiği bir sokak röportajı bu durumun en güzel örneklerinden birini ortaya koydu.

"EKONOMİ NASIL SİZCE?"

Muhabirin "Ekonomi nasıl sizce?" diye sorarak mikrofon uzattığı genç sözlerine şöyle başladı; "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ekonomiden çok memnunuz, Allah Erdoğan'ı bizim başımızdaneksik etmesin inşallah. Yüce Erdoğan, yani utanmasam, çekinmesem, tutuklanmayacağımı bilsem Hazreti Recep Tayyip Erdoğan diyerek hitap etmek istiyorum ama işte korkuyorum. Devletimiz o kadar adaletli o kadar yüce ki, çok adaletli olduğumuz için bundan dolayı başıma bişey gelir diye korkuyorum."

"BABAMI ERDOĞAN YAPMAK İSTİYORUM"

Röportaj veren genç ironi dolu sözlerine şöyle devam etti; "Sayın Erdoğan için çok güzel şeyler düşünüyorum ve diliyorum. Biz onu peygamber olarak görüyoruz. Hatta şöyle düşünüyorum, mahkemeye başvurup, dava açıcam babamı Erdoğan yapmak istiyorum. Çünkü Erdoğan olmasa ölürüz, açız."

İŞTE İRONİ DOLU O SOKAK RÖPORTAJI

 

sokak röportajı avcılar erdoğan ironi