Sokak röportajında ilginç anlar: Muhabirin sorusuna ısrarla farklı yanıtlar verdi, en sonunda hangi partiye oy verdiğini açıkladı

TAKİP ET

Gündeme ilişkin gerçekleştirilen sokak röportajlarında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Yaşlı bir vatandaş, muhabirin ekonomiye ilişkin sorusuna ısrarla yanıt vermedi. Muhabir ve çevredekiler yaşananları şaşkınlıkla izlerken, yaşlı vatandaş en son hangi partiye oy verdiğini açıkladı.

YouTube üzerinden yayın yapan Kendine Muhabir isimli kanalın sokak röportajında bu zamana kadar eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı.

Ülkedeki ekonomi şartları sorulan vatandaş, soruya farklı yanıt verdi. Muhabirin tekrar tekrar ekonomiye yönelik soru yöneltmesine rağmen vatandaş ısrarla yanıt vermedi.

Yaşlı vatandaş, ekonomi sorusuna cevap yerine insanların günün hangi saatlerde uyuması gerektiği, okulların kış tatilinin olması gerektiğini söyledikten sonra herkesin otoparkının olmamasından yakındı.

Muhabir ısrarla ekonomi hakkında soru sormasına rağmen vatandaş Putin’in ne söylediğini bulmaya çalışıp koronavirüs pandemisinde insanların neden maske taktığını anlamaya çalıştı.

SADECE "HANGİ PARTİYE OY VERDİN" SORUSUNA YANIT VERDİ

Muhabirin sorusuna en son yanıt veren vatandaş AKP’ye oy verdiğini söyledi.

Sokak röportajı kendine muhabir