Sokak röportajında Ekrem İmamoğlu'na sinirlenen kadın tepkisini havlayarak gösterdi

TAKİP ET

Sokak röportajı sırasında tepkisini havlayarak gösteren kadın sosyal medyada gündem oldu.

Yurttan insan manzaralarına tanıklık edilen sokak röportajları sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Sokağın nabzını tutmak amacıyla halkın arasına girip insanlara mikrofon uzatan muhabirler, zaman zaman tuhaf tavırlarla karşılaşabiliyor.

Bu durumun son örneğini Sade Vatandaş isimli Yootube kanalının muhabiri yaşadı.

Röportaj için mikrofon uzattığı yaşlı kadının tepkisini göstermek için garip tavırlar sergilediği video kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

İMAMOĞLU'NA KIZIP HAVLADI

Kendisine mikrofon uzatılan kadının, Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediği ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkili olduğu anlaşılırken bir anda mikrofona havlaması izleyenleri şaşırttı.

KELİMELERİ ANLAŞILMADI

Öfkeli olduğu için röportajda söylediği sözler yeterince anlaşılamayan kadının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kızmasının sebebi , geçmişte medyada yansıyan "Balıkçıda yemek yeme" olayıyla ilgili olduğu anlaşıldı.

Sokak röportajında o günleri anlatan yaşlı kadın, “Kışın karda sokakta kaldık o balık yemeye gitti. Niye bizi karda bıraktı öyle. İmamoğlu, köpek. Havlıyor öyle. Haavv… hauuv… Köpek havlıyor. Ama Erdoğan bir tane” diye konuştu.

"ÖLÜRÜM ONUN İÇİN"

O sırada sokak röportajına katılan başka bir kadın ise “Erdoğan benim ömrümden alsın ona versin. Ölürüm onun için. Tayyip Erdoğan’ın gideceği gün, Allah bizim canımızı alsın” dedi.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

sokak röportajı havlayan kadın